A titokzatos bőr táska rejtélye

Izgalmas egy autópálya melletti éttermet vezetni. Mindig történnek érdekes furcsa dolgok, hiszen a távolról érkezők, mindig különlegességgel bírnak. Tért már be hozzánk, cirkuszi csoport, akik borravalóként, kardot és tüzet is nyeltek, volt már nálunk maffia megbeszélés is, bár ezt csak én gondolom így, mert elég rossz arcú társaság volt és fegyvert is megpillantottam az egyiküknél. De az utazó zenészektől kezdve, mindenféle művész járt már itt, nem beszélve a legkülönfélébb megjelenésű emberektől. Szerencsére mindenki boldogan, teli hassal távozott és még nem érte panasz a specialitásomat a kijevi csirkemellem! Aki azt megkóstolja, elmormol egy imát és eldörzsöl egy könnycseppet a szeme sarkában, és hálát ad mind Istennek és a sátánnak is, hogy ilyen élvezetek vannak a földön. Szóval a sok különféle emberben egy közös van, hogy szeretik a jó ételt!

Általában az éttermünk éjjel-nappal üzemel, de volt egy hétvége, amikor munkaerőhiány miatt, nekem pedig egyéb elfoglaltság miatt be kellett zárni. Hétfőn, amikor mentem kinyitni egy bőr táskát találtam a bejárati ajtó mellett pár méterrel. Igazán szemre való egy táska volt, és igen jó minőségű. Ezt abból gondoltam, mert elég messzire elért az a markáns valódi bőr illat! Akinek volt már ilyenbe része, az biztos tudja, mire is gondolok. Közelebb mentem a fekete selyemfényű táskához, és hallottam, hogy ketyeg. Biztos mindenki arra gondol most, hogy bomba lehet, bár ez akkor meg se fordult a fejembe, hiszen túl filmszerű lett volna, ezért kukkantottam bele, hogy mit tartalmaz.

Rialto márkájú volt, legalább is a csatján ez a felirat szerepelt. Három rekeszes volt, amibe iratok voltak főleg, elvétve 1-2 íróeszköz, és a középső zsebében pedig egy zsebóra. Az ketyegett. Nagyon hangulatos kis életképet lehetett volna festeni erről a tripla rekeszes, nagy zsebes férfi táskáról, a zsebórával párosítva. A benne lévő iratok, házaknak a tervei voltak. Kíváncsi vagyok, hogy maradt itt. Biztos egy építészé volt, bár azok nem ennyire felelőtlenek, hogy elhagyják a táskáikat. Mindenesetre bevittem a csárdába, és úgy voltam vele, ha nem jön érte senki, akkor majd én fogom használni, mert szerintem sose lenne pénzem egy ilyen minőségű bőrtáskára!

Négy nap elteltével, már úgy voltam, hogy ezután már biztos nem jelentkeznek, de azért még várok 3 napot és csak aztán sajátítom ki a tatyit. Ám ez elmaradt, mert a tulajdonosa beesett. Egy jóvágású szemüveges férfi volt, akin látszott a kétségbeesés, és az, hogy nagyon keres valamit. Bejött és a pultnál kérdezte, a kolléganőt, hogy találtak-e erre, egy fekete marhabőr táskát. Mire válaszolt volna, én kijöttem a konyhából és átnyújtottam neki azt a remekművet. Rég láttam annyira őszinte boldogságot egy emberen. Nagyon hálás volt, pénzt is akart adni, hogy a táska tartalma sértetlen maradt. Én annyi fizetséget kértem, hogy számoljon be arról, hol vásárolta ezt az értéktartó bőrárut, és hogy volt képes elhagyni.

Mint kiderült, a hétvégén legénybúcsú volt, csak mivel elég szoros határidő köti őt egy projekthez, a munkából vették őt fel és hát nála maradt a táska, vidékre utaztak le az autópályán. A csárdám előtt tartottak pihenőt, de ilyenkor már olyan részegség uralkodott a társaságon, hogy az leírhatatlan. Úgy gondolja, akkor valamiért táskástul szállt ki, vizelés miatt letette, aztán itt hagyta. Amikor másnap józan fejjel észrevette, hogy a táskának nyoma veszett, kétségbe esett, mert akkor biztos nem készült volna el a tervekkel. Utána, ahogy ideje engedte, kocsikázott azon az autópálya szakaszon, ahol megállhattak és reménykedett, hogy megtalálja valahol a táskát. Végül sikerrel járt és ezért nagyon hálás nekem, hogy megőriztem!

Majd rátért a lényegre, hogy még is honnan lehet ilyen csúcsminőségű igazi marhabőrből készült gyönyörűséget vásárolni. Online rendelte a bagbox.hu weboldalról, ahol számtalan bőr táska és bőrdíszmű található, a legkiválóbb bőrökből! Ez a táska éppen akcióba volt és erről úgy értesült, hogy feliratkozott a VIP hírlevélre és azonnal értesül a legjobb ajánlatokról. Nem is gondolkodott sokat, hiszen ezek a táskák értékállóak, sőt lehet csak az értékük nő a kopásukkal együtt. Szóval megrendelte, amit ingyen ki is szállítottak, mert 10.000 forint felett, díjtalan a kiszállítás. Azóta imádja ezt a típusú táskát, mert minden vázlata, irata elfér benne! Nyugodt szívvel ajánlja nekem az oldalt, ha nekem is táskára lenen szükségem, mert biztos megtérülés és akár egy életre szóló megoldás is lehet egy ilyen minőségű táska!

Mondandóját befejezve, még egy kicsit hálálkodott, majd távozott. Az én érdeklődésemet valóban sikerült felkelteni, és után meg is látogattam az oldalt, ami termékeivel elvarázsolt. Nem gondoltam eddig, hogy érdekelhetnek a bőr cuccok. Ki is néztem magamnak egy vaddisznós pénztárcát. Ez egy vadászpénztárca volt, de pont olyan kialakítással, amit szerettem volna, szóval a következő fizetésnél meg is rendeltem! A kiszállítás, hamar ment, és nagyon jó volt a kapcsolattartás ezért tudtam mikor fog érkezni és nem ért meglepetésként.

Azóta boldogabban adom ki a pénz ki a kezemből, az új pénztárcámnak köszönhetően, és ajánlom mindenkinek a bagbox.hu honlapját, mert fantasztikus termékek találhatóak meg rajta!bőr táska