Házassági évforduló, shiro bukósisakok

A nagyszüleinknek az ötvenedik házassági  évfordulóját ünnepeltük. El tudod  képzelni, hogy ez milyen?

A házasságuk

Csodás életük volt. Ötven év együtt, el sem tudom képzelni. Neked van olyan ismerősöd akik éltek ennyi évet együtt?

Szép házasság, és még nincs vége. Öt gyerek, és számtalan unoka, dédunoka…Meg sem tudom számolni, hogy hányan voltunk. Hiszen ha már csak az alap felállást veszem, hogy ők ketten, az öt gyerek, a párjukkal, az már 12 fő, és akkor még a többiek…

Az ünneplés

Miután ez egy igen szép dolog, így arra gondoltunk, hogy ezttable-71380_640 kellő képen meg is kell ünnepelni. Hogy hogyan? Egy nagy közös összejövetellel. Mivel sokan vagyunk, így arra jutottak a testvérek, hogy az lesz a legegyszerűbb, ha elmegyünk a közeli kis vendéglőbe, és ott megbeszéljük az eseményt, hogy mit ajánlanak, és mindezt mennyiért persze. Az öt gyerek ajándéka lett ez a szüleiknek.

A vacsora

Végül nem ebéd lett, hanem vacsora, mert az étteremnek is így jobb volt, és nekünk is. Hat órára mentünk, arra meg már nem is emlékszem, hogy meddig maradtunk. Persze a nagyszüleim korában elmentek, a nagybátyám vitte őket haza, hiszen ők már nem tudnak sokáig ébren lenni, és hamarabb is elfáradnak. Jó volt mindenkivel beszélgetni, és az egész családdal együtt lenni.

A végén az unokatestvéreim összekeverték a shiro bukósisakokat, és azon veszekedtek, hogy melyik kié…

Remélem, hogy egyszer nekem is lesz valaki, akivel ennyi évet leélhetek.