Koccintsunk a kézműves natúr szappanra!

Reggel nagyon nehezen keltem fel, az összekészülődés is nehezen ment. Nem vittem túlzásba, felvettem a szokásos farmer-pulóver kombót, feldobtam egy natúr sminket és konstatáltam, hogy ahhoz képest, hogy milyen álmos vagyok, egész hamar összeszedtem magam. Még arra is volt időm, hogy komótosan megigyam a kávémat és végigböngésszem a közösségi oldalamat, hátha találok valami érdekességet.

Így is történt, néhány lapozgatás után egy cikken akadt meg a figyelmem. Kézműves natúr szappan volt a témája a cikknek, ami egyből fel is keltette az érdeklődésemet. Na, gondoltam ezt gyorsan elolvasom, fogat mosok, aztán indulhatok is a munkába. Mindig is érdekeltek a különböző natúr kozmetikumok, ugyan még sosem próbáltam ki őket, de, ami késik, az nem múlik.

Érdekes volt a cikk, kiderült a számomra, hogy ezek a készítmények csak is kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak. Ennek igazán örültem, mert úgy érzem, hogy az én problémámat csak ilyen termékek oldhatnák meg. Nevettem is magamon, hiszen olyan nagy a választék, hogy tudtam, hogy ha én kézműves natúr szappant szeretnék venni, akkor nem lesz egyszerű a választás.

Ahogy olvastam a cikket és belefeledkeztem ebbe az egészbe, az idő is szépen eltelt és rohantam a fürdőbe gyorsan fogat mosni, hogy minél hamarabb el tudjak utána indulni az irodába. Szerencsére nem késtem el, most az egyszer megúsztam a dolgot. Felhívtam ebédidőben az anyukámat, hogy ő mit gondol az ilyesfajta termékekről, és annyira lelkes lett ő is, hogy megkért, hogy ha veszek ilyen szappant, akkor vegyek neki is egyet. Ugyanis neki nagyon száraz a bőre, és semmi nem használ, pedig számtalan krémet és hasonló termékeket vett már, amiktől a csodát várta, sajnos eredménytelenül. Nekem pedig túl olajos a bőröm, ami sokszor bőrhibákhoz vezet, ez pedig rettenetesen zavar.

Az irodában szuper napot zártunk, ráadásul hamar is végeztünk, úgyhogy úgy gondoltam, hogy először elmegyek a boltba, és ha személyesen is még mindig szimpatizálni fogok a kézműves natúr szappanokkal, akkor veszek anyukámnak és magamnak is. Hát mondanom sem kell, pár perc alatt lenyűgöztek engem ezek a készítmények, sőt, mikor végigszagolgathattam őket, beigazolódott a gyanúm: nehéz lesz a választás.

Anyukám is válogatós, ezért úgy döntöttem, hogy most neki nem veszek szappant, mivel tudom, hogy ő is szeretné először is megnézni őket. Ezért vártam. Másnap elvittem anyukámat is a boltba, számára is nehéz volt a választás, de végül ő hamarabb végzett, mint én előző nap.

Utána elmentünk egy vendéglőbe, hogy megünnepeljük a sikerünket, és koccintsunk egyet az új szerzeményeinkre. Izgatottak voltunk mindketten, mert előtte még nem használtunk ilyen terméket.

Egyszerre kezdtük el használni, és mindketten örömmel láttuk, hogy mindkettőnk számára használ a szappan. Kézműves natúr szappan. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer az én fürdőszobámban is helyet fog kapni egy ilyen termék. De örülök, hogy rátaláltam, úgy érzem, drasztikus változáson fog átmenni a bőröm, természetesen pozitív értelemben. Anyukám is örült, már annyi mindent próbált ő is tenni az ellen, hogy ne legyen ilyen száraz a bőre, hogy ez a szappan már számára is egy csoda volt.

Olyannyira bejött nekünk a kézműves szappan, hogy másoknak is ajánlani kezdtem, és a végén az üzletvezetővel olyan jóban lettünk – köszönhetően annak, hogy egyre több emberrel tértem vissza a boltba – , hogy már együtt kávéztunk hetente kétszer is.

Milyen szerencsém van, hogy aznap reggel korábban keltem és hamar összekészülődtem, ezáltal volt időm egy kicsit nyúzni a telefonomat és internetezni. Máskor is hamarabb fogok kelni, hátha ismét szerencsém lesz és találok valami hasznosat az interneten. Azért remélem, akkor sem fogok elkésni sehonnan!