Sam a tűzoltó

Az étteremben nagyon sok ember megfordul. Mostanában pedig egyre többen jönnek gyerekkel, a gyerekek pedig folyamatosan hozzák magukkal a legkedvencebb játékaikat, így tulajdonképpen mindig képben vagyok, hogy melyik játék a legmenőbb most a kicsik körében. Most például nagy slágerek a gyerekeknél a Sam a tűzoltó játékok . Tulajdonképpen nem is meglepő, a kisfiúk mindig is szerették az ehhez hasonló kalandos állásokat. Rendőr, katona, tűzoltó, ezek a hétköznapi hősök mindenféle szupererő nélkül mentik az emberek életét.

Sam a tűzoltó játékok

Nekem is van egy unokaöcsém, akinek minden vágya, hogy olyan legyen, mint Sam a tűzoltó, így úgy döntöttem, mikor már a nap sokadjára tért be hozzánk egy kisgyerek, kezében Sam a tűzoltó játékokkal, megkérdezem, honnan szerezte.
“A postás hozta!” – mondta büszkén a kisfiú, mikor az anyukáját kérdeztem. Aztán kiderült, hogy online webshopból rendelték. Ami meglepő, nem gondoltam volna, hogy népszerűbbek lassan a webshopok, mint a boltok, ha gyerekjátékokról van szó. Aztán fény derült a titokra: az online áruházak kínálata sokkal egyszerűbb. Az anyuka ajánlotta nekem a jatekwebshop.eu honlapot, elmondása szerint ez az egyik legnagyobb kínálattal rendelkező webshop. Persze, a gyerekek még mindig sokkal jobban szeretnek elmenni a boltba, mindent megfogdosni, és kihisztizni egy tonna új játékot.

Az online játékrendelés sokkal egyszerűbb. Ráadásul ebben a boltban nagy számban kaphatóak Sam a tűzoltó játékok. Egyszerűbb online vásárolni, mert a gyerekek hajlamosak beleszeretni minden kis apróságba, amit meglátnak. Emlékszem , mikor gyerek voltam, velem is lehetetlen küldetés volt játékboltba menni, mivel mindent összetaperoltam, hiába kértek, hogy ne tegyem, aztán persze jött a szokásos hiszti, hogy nem elég egy játék, sokkal többet kérek. És ha nem akarták, hogy hazáig folytatódjon a hiszti, akkor bizony kompromisszumokat kellett kötni, ami általában nekem kedvezett.

Ha online vesz játékot az ember, akkor ebből nincs probléma. Főleg, hogyha még a gyerekkel közösen is akarjuk kiválasztani a játékát, le lehet szűrni a karakterre, a játék típusára, és még azt is be lehet állítani, milyen árkategóriában listázza ki a termékeket. Így nem fog senkit meglepetésként érni, ha a csemeténk szíve választottja egy olyan játék lesz, amelyet nem engedhetünk meg magunknak.

A délutánomat végül azzal töltöttem, hogy a most megismert szuper oldalon keresgettem Sam a tűzoltó játékokat, és próbáltam valamilyen módon kiválasztani az 56 db, számomra teljesen ugyanolyan játékfigura közül azt, ami a véleményem szerint e legjobban tetszene az unokaöcsémnek.  Persze nem volt egyszerű, de végül csak sikerült találnom egy olyat, ami árban is megfelelő, és jól is néz ki. Az anyaga is jó, és elég strapabírónak tűnik ahhoz, hogy ne okozzon neki nagyobb kárt egy pár leejtés, vagy egy kis rágcsálás. Mert a gyerekek már csak ilyenek. Én pedig azt hiszem, máskor is innen fogok neki játékot rendelni, mert sokkal kényelmesebb, mint bejárni a várost Sam a tűzoltó játékokat keresgélve.