Szülinapomra lenovo kijelző cserét kértem

Alig vártam már a szülinapom. Sajnos már bőven elmúltam 18, de attól minden évben várom, mert olyan jó családom és barátaim vannak, hogy mindig valami újjal akarnak meglepni. Az idei program egy kis vidéki csárdába vezetett, ahol van egy éttermi kihívás, mégpedig, 30 perc alatt kell megenni 3 óriási húsos palacsintát. Majd 2 kiló hús van bennük, szóval emberes feladat az biztos!

A étterem tulajdonosa nagyon vendégszerető figura volt. Tudta, hogy mi vagyunk a szülinapos társaság, ezért egy kis ajándékkal készült. Körbevezetett minket a konyhán és megmutatta, hogyan készülnek az óriás palacsinták. Elég eklektikus konyha volt, mert a régi paraszti kultúra elemei keveredtek a modernkoraiéval. Legjobban egy vályog sütő tetszett, ami a hátsó udvaron tartottak. Abban sütötték, füstölték, készítették az igazán pikáns fogásokat, amit némi felárral árultak. Aztán elértünk a palacsinta rejtélyes készítéséhez. Valóban rengeteg húst használtak hozzá, amit mangalica zsíron pirítottak. Annyira izgalmasnak találtam, hogyan készítik ezt a finom óriási fogást, hogy a tavaly születésnapomra kapott lenovo telefonommal elkezdtem rögzíteni. Sajnos a telefonom eközben a művelet közben kicsúszott a kezemből, és kijelzővel lefelé ráesett a forró zsírra. Szerencsére gyorsan a szakács lelökte onnan a fakanáljával, így nem történt vele nagyobb baj, annál, hogy a kijelzője betört. Szomorú volt, mert szerettem ezt a telefont, nem akartam lecserélni, de nem igazán bízok a telefon szervizekben és szerintem drágán dolgoznak. Mindenki látta rajtam, hogy kicsit megviselt a dolog, így leültünk az asztalunkhoz és vártuk a finomabbnál finomabb fogásokat. Rettenetesen finom volt minden, kár, hogy nem tudtam megörökíteni a telefonommal és tele posztolni vele a világhálót. Fizetés után, miközben készültünk hazafelé, a szakács kijött és kárpótlásul egy üveg pálinkát nyomott a kezembe, és amit hozzáfűzött attól tátva maradt a szám.

Elnézést kért, hogy lesöpörte a telefonomat és az betört, de tud rá egy megoldást, mert ő is gyakran teszi tönkre a saját telefonját a konyhán és mivel szakács nem tudja mindig szervizbe vinni. Van rá viszont megoldása, mert ismer egy remek szolgáltatást, amit ilyen esetekben mindig használ. Egy kifejezetten olcsó szerviz, de itt házhoz jönnek a készülékért. Nem kell nagy sorokban állni, feleslegesen bejárni az üzletbe, hogy elkészült-e a telefon a megadott határidőre. Gyorsan és jól dolgoznak és a szervizelés ideje valamivel több, mint egy hét. Mindezért elég keveset kérnek el, és rengeteg típusú telefonnal foglalkoznak, így biztos van náluk lenovo kijelző javítás is. Ezzel a kis információval sikerült megnyugtatniuk és mihamarabb igénybe is próbálom venni.

Ismét egy remek szülinap kerekedett ebből, hiába, hogy volt egy kis szerencsétlenség, összességébe jól sikerült minden. Örülök, hogy tudomást szereztem arról a remek szervizről, mert sok ismerősöm kerül ilyesmi helyzetbe, és legalább tudom ajánlani neki, mert egy valóban remek szolgáltatásról van szó!